Mijn favorieten

Makelaardij voor Deventer e.o. | Onbezorgd Wonen

Makelaardij in de buurt van Deventer

Zoekt u een goede makelaardij nabij Deventer, Heeten of Olst? Dan bent u bij Makelaardij Onbezorgd Wonen.nl aan het juiste adres. Bij een huis kopen of verkopen in de omgeving van Deventer komt heel wat kijken. Onze ervaren makelaars staan u graag met raad en daad terzijde. Wij begeleiden u op persoonlijke wijze bij dit complexe proces, zodat u steeds goed weet waar u aan toe bent. Dit zorgt voor een gerust gevoel. Bovendien vergroot u zo de kans dat u nog vele jaren woonplezier tegemoet gaat. Onze makelaardij bij Deventer is aangesloten bij de NVM en NWWI en is ook bevoegd om uw huis te taxeren. 

Uw huis nabij Deventer verkopen

Wilt u graag uw huis nabij Deventer verkopen? Dan kan het gedegen advies van experts u veel voordelen opleveren. Onze makelaars maken dit proces voor u een stuk eenvoudiger en minder stressvol. Natuurlijk doen we er bij de verkoop van een huis alles aan om ervoor te zorgen dat u hiervoor een mooie prijs krijgt. Zo geven we u advies over de vraagprijs, plaatsen we uw woning op Funda, zetten we zo nodig andere publiciteitsmiddelen in en overzien we de bezichtigingen. Ook voor ondersteuning bij de onderhandelingen kun u op ons rekenen. Uiteraard staan we altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Een huis kopen in de buurt van Deventer

Wilt u een huis kopen in de buurt van Deventer? Dan is de kans van slagen een stuk groter met een van onze makelaars aan uw zijde. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij deze omgeving door en door en weten we alle mooie plekken voor u te vinden. Bovendien beschikken we over een uitgebreid netwerk, zodat we altijd op de hoogte zijn van woningen die te koop staan of gebouwd gaan worden. Wij helpen u met het in kaart brengen van uw wensen en vinden graag uw ideale woning voor u. We regelen bovendien bezichtigingen, verrichten zo nodig aanvullend onderzoek en staan u bij in de onderhandelingen. Ook voor advies over de koopakte, een hypotheek en de eigendomsoverdracht kunt u op ons vertrouwen.

Veelzijdige makelaars in Deventer en omgeving

Wilt u graag via een makelaardij dichtbij Deventer een huis huren of verhuren? Ook daarvoor kunt u terecht bij Onbezorgd Wonen.nl. Wij hebben tevens diverse bedrijfsruimtes te huur staan in deze omgeving. We geven u graag uitgebreid advies over de verschillende mogelijkheden. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken.