Mijn favorieten

Huis Verhuren

U wilt uw woning(en) verhuren. Hier komt veel bij kijken, want u doet zaken in een lastige markt met vaak wijzigende regelgeving. Welke huur kunt u vragen? Waar moet u rekening mee houden?

Loop daarom eens bij ons binnen. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen. Wij kunnen u in een vrijblijvend gesprek van advies voorzien. Ook voor tijdelijke verhuur.

HET AANBIEDEN VAN DE WONING
Samen nemen wij de woning die u wilt verhuren door. De afmetingen en bijzondere eigenschappen worden genoteerd en u geeft aan welke eisen u stelt aan de potentiële huurder.
Een belangrijk aspect is het bepalen van de juiste huurprijs. Wij zijn als geen ander op de hoogte van de markt en kunnen dan ook voor u een reële maximaal haalbare huurprijs vaststellen. Zo kan uw huurwoning uitgebreid en met alle kenmerken op funda.nl worden geplaatst.

DE BEZICHTIGING
De gegevens van uw pand zijn gekoppeld aan de zoekcriteria en woonwensen van de woningzoekende. Ook is gekeken naar de eisen die u stelt aan potentiële huurders. Komt dit met elkaar overeen, dan worden geïnteresseerde kandidaten uitgenodigd om de woning te bezichtigen.
De bezichtiging biedt ons een goede gelegenheid te achterhalen waarom de kandidaat-huurder geïnteresseerd is in juist uw woning. En waar aanvullende vragen liggen. Wij brengen na de bezichtiging altijd verslag aan u uit over het resultaat.

DE ACCEPTATIE
Er wordt zorgvuldig gekeken naar uw eisen en wensen, want u neemt uiteindelijk de beslissing of u in zee gaat met de huurder. Verschillende NVM-makelaars werken met de NVM Woontoets. Uw toekomstige huurder wordt in dat geval gescreend op kredietwaardigheid, identiteit, enz, enz.

Besluit u de kandidaat-huurder te accepteren? En besluit de kandidaat-huurder uw woning te accepteren?

Wij controleren samen met de kandidaat-huurder de woning en stellen een inspectierapport op. Zo hebt u beiden meteen een duidelijk overzicht van de staat van de woning. Gaat de kandidaat-huurder akkoord, dan wordt een lijst opgesteld met over te nemen zaken. Bijvoorbeeld een vloer of gordijnrails. Wij kunnen u hierbij ondersteunen

DE HUUROVEREENKOMST
Voor huurovereenkomsten nemen wij over het algemeen het meest recente contract van de ‘Raad voor onroerende Zaken’ (ROZ) als basis. In de huurovereenkomst worden de standaardgegevens en eventuele bijzondere bepalingen opgenomen.

Na tekening van de overeenkomst vindt de sleuteloverdracht plaats. De huurder wordt door ons uitgebreid geïnformeerd over hun rechten en plichten. Zo komen de huurder en verhuurder niet voor verrassingen te staan
 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring