Mijn favorieten

Huis Huren


Het aanbod van huurwoningen is groot. Wij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze. Wij hebben hierin jarenlange ervaring en beschikken over een uitgebreid netwerk van NVM-collega’s. Zo weet u binnen korte tijd of er een woning wordt aangeboden die aan uw wensen voldoet.

Uw kans om snel een geschikte woning te huren neemt dus aanzienlijk toe. U kunt natuurlijk ook zelf zoeken en een selectie uit het aanbod van funda maken.

DE BEZICHTIGING
U hebt uw (droom)woning gevonden. Het is tijd om de woning te bezichtigen. Wij begeleiden u tijdens de bezichtiging en informeren u dan ook over de kenmerken van de woning zoals de onderhoudsstatus en de servicekosten.

Verder nemen wij de tijd om uw vragen te beantwoorden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Voldoet de woning niet aan uw wensen? Dan zoeken wij voor u verder.

DE ACCEPTATIE
U weet het zeker. De woning voldoet aan uw eisen en u wilt er zo snel mogelijk intrekken. Voordat het zover is, moet er nog het nodige worden geregeld. Uw makelaar is dan onmisbaar. Hij of zij controleert de woning en stelt een inspectierapport op.

Dan hebt u meteen een duidelijk overzicht van de staat van de woning. Bent u akkoord, dan tekent u het overnamedocument. Hiermee verklaart u de woning over te nemen van de huidige huurder.

Ook de verhuurder moet u accepteren. De verhuurder wil weten of u een goede huurder bent. Wanneer de verhuurder een NVM-makelaar heeft ingeschakeld is de kans groot dat u te maken krijgt met de NVM-woontoets.

OVERDRACHT
Het overnamedocument is getekend. U moet nu nog de huurovereenkomst tekenen. In dit document zijn al uw rechten en plichten opgenomen. Na ondertekening ontvangt u de sleutel voor de woning. Gefeliciteerd! U bent nu de nieuwe huurder.